Skip to content

Suomessa asuu
5 604 558 päättäjää

 

Ulkomainonnalla on ostopäätöksiimme merkittävä rooli. Jokaisena päivänä meistä jokaisella on mahdollisuus tehdä parempia päätöksiä. Nämä päivittäiset päätöksemme vaikuttavat siihen, millaiseksi yhteinen tulevaisuutemme tällä maapallolla rakentuu.

 

Me Mediateolla emme tyydy passiivisen mainosmedian rooliin, vaan haluamme rakentaa ulkomainonnan avulla jotain parempaa. Vaikka polkumme B Corp sertifioituna yrityksenä on vasta alussa, olemme jo nyt osa muutosvoimaa. 

 

”Päättäjä”-kuvat ovat tekoälytaiteilija Antti Karppisen ja tekoälyn yhdessä luoma näkemys suomalaisista ihmisistä. Kuvat ovat osa sarjaa erilaisista suomalaisista identiteeteistä.  

Mediateko_Päättäjät-1
nosto_06-b
EUROA
Mediateko vahvistaa hyvää - lahjoitimme mediatilaa hyviksille v.2023!
Jos olet hyvis, hae tästä!

 

nosto_05-b
MILJOONAA KONTAKTIA
Olemme haastaneet mainosalaa jo kahden vuoden ajan Black Fridayn aikaan Better Friday -konseptillamme – ja tämä on vasta alkua!
 
nosto_04-b
SAIMME B CORP-SERTIFIKAATIN
Yrityksen voima ja menestyminen käytetään B Corpin perusajatuksen mukaisesti hyvän kierteeseen. Pystymme parempaan – yhdessä! Lue lisää!
nosto_02-b
HIILIJALANJÄLKEMME
v.2023 (scope 1 ja 2).
Haastamme jatkuvasti itsemme ja vaikutuspiirimme tavoittelemaan yhä korkeampia standardeja sosiaalisissa ja ympäristövaikutuksissa.

Kiinnostuitko? Heitä viestillä tai rimpauta empimättä