Hiihtokeskusmainonta

Hiihtokeskusmainonta on tehokas tapa maksimoida brändin näkyvyys laatua arvostavalle kohderyhmälle ympäri vuoden. Vapaa-ajan ammattilaisina tarjoamme brändillesi räätälöidyt kampanjat sekä tehokkaimmat ulkomainospaikat Suomen parhaissa hiihtokeskuksissa.

 

mediakortti Katso kartasta kaikki kohteemme

sydan
Kysy lisää - ota yhteyttä!

Harrastaja-profiili

  • Korostuu 30-49 vuotiaat
  • Useimmiten hyvätuloinen, johtavassa asemassa oleva kaupunkilainen, jolla perhe

 

Lue lisää kohderyhmästä

 

Hiihtokeskus-mainonnan ostajan opas

Tässä oppaassa pääset askeleen lähemmäksi laskettelevia suomalaisia. Kokosimme yhteen tärkeimmät tiedot, joita tarvitse onnistunutta kampanjaa suunnitellessa - aina laskettelun historiasta harrastajaprofiileihin ja huomioarvotutkimusten tuloksiin.

 

Lataa opas

MEDIAVÄLINEET

Hohtavilla hangilla tavoitat vuosittain jopa 2 miljoonaa ostovoimaista nautiskelijaa. Varmista paikkasi ajoissa hiihtokeskusten parhaimmille mediapaikoille ja valloita lumen valtakunta!

Kaikki aineisto-ohjeet Kaikki suunnittelupohjat

HISSILINJATAULU 150x75 cm

Kerro nousujohteinen tarina joka jää mieleen.Loistava huomioarvo lähellä kuluttajaa ja paljon toistoja. Näyttävä mediaväline, jossa luovalla suunnittelulla saadaan aikaan mieleenpainuvia kokonaisuuksia.

Aineisto-ohjeetUpotuspohja

SUKSITELINETAULU 150x75 cm
kaksipuoleinen

Sijainti keskusten vilkkaimmilla paikoilla ja ostopäätösten äärellä! Vaikuttaa myös siellä missä sukset eivät välttämättä ole jalassa. Tavoita kuluttajat mm. rinneravintoloiden, vuokraamojen ja ski-shoppien läheisyydessä.

Aineisto-ohjeetUpotuspohja

DIGITAALISET SUURTAULUT

Digitaalinen mediakanava tavoittaa hiihtokeskuksien keskeisillä paikoilla! Kustannustehokas mediaväline, jonka avulla voidaan toteuttaa koko kauden kestäviä kampanjoita, kampanjanostoja sesongeittain tai nopeita taktisia kampanjoita.

Aineisto-ohjeetUpotuspohja

VALAISTUT EUROTAULUT 120x180 cm

Tehokas mainospinta keskeisillä paikoilla; hissien ylä- ja ala-asemat, ravintoloiden ja lipunmyyntien seinät, bussipysäkit, kulkureitit P-alueelta hisseille.

Aineisto-ohjeetUpotuspohja

PORTTIVAHDIT 455x610 mm
(eri kokoja)

Kosketeltavan lähellä olevaa porttimainosta on mahdotonta ohittaa! Anna tuotteesi tai palvelusi puhutella kohderyhmääsi henkilökohtaisesti. Ohittamaton kohtaaminen ennen nousua.

Aineisto-ohjeetUpotuspohja

JÄTTITAULUT

Hiihtokeskusten suurimmat mainospinnat! Näkyvät pitkään ja pitkälle. 

Aineisto-ohjeetUpotuspohja

TUOLIHISSIT

Anna ajateltavaa rentoutuneelle laskijalle! Hissikyydissä on aikaa tuijotella edessä näkyvää viestiä. Huputuksella näyttävä 2-puoleinen mainospinta, joka näkyy niin mennessä kuin tullessa. Kuomuhisseissä teippaus myös kuomun sisäpinnalla; ”Ota puhelin esiin ja osallistu kilpailuun…”.

Aineisto-ohjeet

GONDOLIT

Näyttävä ja tehokas yliteipattu gondoli. Varma huomionherättäjä. Matka huipulle kestää n. 7 minuuttia, mahtavasti aikaa esim. osallistua puhelimella kilpailuun. Näkyvyysaika 12 kk! Saatavilla: Ylläs ja Levi. 

Aineisto-ohjeetUpotuspohja

ERIKOISRATKAISUT

Muokkaa brändisi näköinen kokonaisuus suoraan kuluttajien sydämiin; lastenmaiden ja parkkien dominointi, koko hissilinjan haltuunotto, isot erikoispinnat sekä promootiot ja tuotejakelut. Näyttävätkin toteutukset ja haltuunotot - haasta meidät!

mediakortti

 

 

 

 

mikko+husu+nettisivuille

Mikko Husu

Kampanjasuunnittelija

puh. +358 400 551 608

mikko.husu(at)mediateko.fi
jukka+nettisivuille2

Jukka Pelkonen

Kaupallinen johtaja

puh. +358 40 765 6333

jukka.pelkonen(at)mediateko.fi