Yritys

Mediateko on suomalainen mediayhtiö. Autamme asiakkaitamme tavoittamaan kuluttajat ja päättäjät yli 100:ssa vapaa-ajan kohteessa sekä kaupunkikeskustoissa ympäri vuoden.

Missiomme on #rakkaudestalajiin

Uskomme viestin kohtaamishetken ja ympäristön merkitykseen. Vapaa-ajalla ja kaupunkikohteissa mieli on vastaanottava ja avoin uusille ajatuksille. Kuluttajat myös fanittavat ja rakastavat ympäristöjä sekä lajeja, joiden parissa ihmisiä kohtaamme. Mediateko tarjoaa asiakkaillemme ohituskaistan ihmisten sydämiin. Vahvan tunteen lisäksi tarjoamme tutkittua tietoa ympäristöjen ja kampanjoiden toimivuudesta.

Historiasta nykypäivään tiivistetysti

Mediateko syntyi syksyllä 2008, kun Teemu Kontkasen sisäinen yrittäjä pyrki esiin. ”Olin työskennellyt melkein 10 vuotta median parissa – lama ravisteli Suomea ja minun piti pohtia moneen kertaan, uskallanko lähteä yrittäjäksi. Soitin muutamalle asiakkaalle ja kysyin, että mikäli teen päätöksen, niin tehdäänkö kauppaa myös jatkossa. Vastaus oli myönteinen ja niinpä ostin toiminnan pohjalle silloisen työnantajani Ykkösmedian ulkomainonnan liiketoiminnot ja perustin Mediateon. Ensimmäinen vuosi meni rakentaessa verkostoa ja isoin askel oli ensimmäisen työntekijän palkkaus. Sittemmin olemme kasvaneet sekä orgaanisesti, että parilla liiketoimintakaupalla. Tänä päivänä palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen; fyysiset toimistomme sijaitsevat Kuopiossa sekä Helsingissä - henkisesti olemme juuri siellä missä sinäkin.

Meillä on töissä jo kymmenen kodin ulkopuolisen median asiantuntijaa ja rekrytoimme lisää sitä mukaa, kun yritys kasvaa ja kehittyy.

Mediateko on Suomen Ulkomainosliiton jäsen sekä MARK Suomen Markkinointiliiton virallinen kumppani.

10-vuoden historiikkimme on nyt luettavissa blogissamme!

outdoor_finland-1.png    mark-logo.png


Arvomme

Toimintamme kiteytyy näihin arvoihin, joiden mukaan päivittäin toimimme.

» Aito ja halukas

Voimme olla töissä omana itsenämme, onnellisesti. Kunnioitamme toisiamme. Olemme rehellisiä niin ulkoisesti kuin sisäisestikin, meillä on palvelualttius sekä halu mennä ja tarttua tilanteisiin. Kehittyminen niin yksilö kuin organisaatiotasolla vie meitä eteenpäin. Meillä on intohimo työhön sekä ympärillä oleviin lajeihin ja elämään.

» Rennosti laadukas

Olemme vastuullisia, turhaa tärkeilemättä. Emme ylilupaa. Huolehdimme, että asiat tapahtuvat sovitulla tavalla. 100% vastuullisuus. Jos huomaamme epäkohdan tai saamme palautetta >  pohdimme oman ratkaisuehdotuksen ja sparraamme sitä ennen kuin toimimme.

» Menestymme yhdessä

Teemme töitä yhdessä asiakkaiden kanssa. Voitamme yhdessä. Asiakas keskiössä. Aikaansaamme poikkeuksellisia Mediatekoja oman porukan ja asiakkaidemme kanssa. Keskeisessä roolissa on hyvät tyypit, laadukkaat ympäristöt ja koukuttavat kohtaamiset.