OSTAJAN OPPAAT

Kokosimme yhteen pakettiin kaiken tarvittavan tiedon, joita tarvitset onnistunutta kampanjaa suunnitellessa sekä hiihtokeskusmainonnassa, että golfkeskusmainonnassa. Lataa oppaat alta!

Ostajan oppaat

Ostajan oppaat ovat oiva apu tilanteissa, joissa mietit vielä eri vaihtoehtoja brändisi näkyvyydelle - tai olet jo tehnyt päätöksen ja haluat lukea lisää ympäristön vahvuuksista sekä suunnitteluvinkeistä. 

Oppaat ovat täysin vapaasti luettavissa, eikä niiden lataaminen velvoita mihinkään. Tutustu oppaisiin alla!

Hiihtokeskusmainonta

Vapaa-ajalla ihmiset viettävät aikaa rakkaan harrastuksensa ja läheisten kanssa - hohtaville hangille suunnatessa ylimääräiset mediavälineet pistetään sivuun ja keskitytään rentoutumiseen.Mieli on vastaanottavampi viesteille, sillä ne näkyvät heille tärkeässä ympäristössä - luonnollisessa paikassa, joka ei ole tungettelevaa. 

Tässä oppaassa pääset askeleen lähemmäksi laskettelevia suomalaisia.
Kokosimme yhteen tärkeimmät tiedot, joita tarvitse onnistunutta kampanjaa suunnitellessa - aina laskettelun historiasta harrastajaprofiileihin ja huomioarvotutkimusten tuloksiin. 

Lue opas

Golfkeskusmainonta

Harrastajan ja lajin välille syntyy yleensä voimakas tunneside.Golfari lähtee kentälle oman rakkaan lajin pariin rentoutumaan ja nauttimaan elämästä - golf on väylä ihmisen tunteisiin.

Golf ostajan oppaassa tuomme esille kaiken oleellisen, jota tarvitset suunnitellessasi golfkeskusmainontaa - tai vaikka olisit vasta pohtimassa eri vaihtoehtoja brändisi näkyvyydelle. Olemme koostaneet oppaaseen mm. golfmedian vahvuuksia, suunnitteluvinkkejä sekä tutkimustietoa niin golfareista kuin mainonnan huomioarvosta kentillä.

Lue opas

Kysyttävää? Ota yhteyttä!