REKRY

Kampanjasuunnittelun trainee


Etsimme kasvumme tueksi traineeta kampanjasuunnitteluun. Mikäli omaat kiinnostusta media-alaan ja pidät langat käsissä yllättävien tilanteiden sattuessa, saatat olla oikea henkilö täydentämään tiimiämme!

Kampanjasuunnittelun trainee työskentelee ulkomainoskampanjoiden parissa sekä perinteisten, että digitaalisten ratkaisujen osalta. Työnkuvaasi kuuluvat mm. verkkokaupan tuotteiden ja varauskalenterin ylläpitoa, kampanjavarausten hallinnointia, asiakaskohtaisten kampanjaraporttien tuottamista, myyntimateriaalien tekemistä ja viimeistelyä sekä asiakaskohtaisia kampanjakuvauksia. Toimit osana Mediateon kehitystiimiä, joka työskentelee tiiviissä yhteistyössä myynnin kanssa, avustaen myyjiämme päivittäisessä työssä.

Toivomme sinulta:
– Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
– Järjestelmällisyyttä, organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta
– Tietojenkäsittely- ja tietojärjestelmätaitoja sekä kykyä omaksua uusia tietojärjestelmiä (excel, PowerPoint, Photoshop)
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista ilmaisutaitoa

Sinulle tarjoamme:
– Kiinnostavan tehtävän voimakkaasti kasvavassa yrityksessä
– Monipuolisen toimenkuvan, johon saat myös itse vaikuttaa
– Mielenkiintoiset mediaympäristöt sekä yhteistyökumppanit

Toimipaikkasi tulisi sijaitsemaan Helsingissä ja työhön sisältyy tarvittaessa matkustusta Suomen sisällä. Mediateosta ja meidän arvoistamme voit lukea lisää täältä
Harjoittelujakson kesto on 4-6 kk, jonka jälkeen työsuhdetta on mahdollista jatkaa, työtehtävä on kokopäiväinen (37,5 h/viikko). Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveen kera mahdollisimman pian – haastattelemme ehdokkaita jo haun aikana!

Lisätiedot ja hakemukset:
Tapio Pankko
liiketoiminnan kehitys
puh. +358 40 541 5002
tapio.pankko@mediateko.fi