Asemamainonta

Valtakunnallista näkyvyyttä

Asemamainonta on täysin uusi mainosrajoitteeton digitaalinen verkosto, joka tavoittaa tehokkaasti kaikki junamatkustajat Suomen vilkkaimmilla rautatieasemilla. 

Käytössäsi on 29 aseman sarja, johon kuuluu yhteensä 92 digitaalista pintaa. Voit kohdistaa viestisi alueellisesti tai tehdä valtakunnallisen haltuunoton.

Lataa mediakortti


Katso kartasta kaikki kohteemme


Kaipaatko lisätietoja? Haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä myyntiimme alta avautuvalla lomakkeella!

SUOMENKARTTA_rautatieasemat uusi sininen
Kysy lisää - ota yhteyttä!

MIKSI ASEMAMAINONTA?  

KETTERÄ VALTAKUNNALLINEN VERKOSTO


Digitaaliset pinnat mahdollistavat edulliset aineistokulut, reaaliaikaiset kampanjat sekä ketterän aineistohallinnan vaikka useammalla eri materiaalilla. Voit ajastaa kampanjan tietyille päiville tai tunneille, sekä vaihtaa aineistoa ketterästi.

HYVÄ HUOMIOARVO

Keskimääräinen huomioarvo rautatieasema-kampanjoissa on 51%. Näytöt sijaitsevat laiturialueilla näkökorkeudella ja kuluttajilla on myös aikaa lukea näyttöjen viestejä junaa odotellessa.
JUNAMATKUSTAMISEN SUOSIO KASVAA

Vuosi 2019 oli kaikkien aikojen junamatkustamisen vuosi, johtuen ihmisten ympäristöarvojen kasvusta sekä junamatkustamisen helppoudesta. 

Myös vuonna 2022 on tapahtunut käänne, joka ennakoi junamatkustamisen kasvua vähintään samalle tasolle kuin ennen koronapandemiaa. 

MYÖS ERIKOISRATKAISUT


Rautatieasemilla onnistuvat myös näyttävät erikoisratkaisut, kuten digitaalisten näyttöjen koteloinnit sekä erilaiset interaktiiviset pelit, joilla voit osallistaa kuluttajia brändisi äärellä. 

Lataa mediakortti