Skip to content
19.04.2021

Mediateolle on myönnetty Avainlippu -merkki

Avainlippu on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä rekisteröity yhteisömerkki, joka kertoo että palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Avainlippu voidaan myöntää Suomessa tuotetulle palvelulle, jonka kotimaisuusaste on vähintään 80%. Lisäksi yrityksellä on oltava merkittävä kotimainen omistusosuus sekä Suomessa toimiva johto ja pääkonttori. 

avainlippu_meille-on-myonnetty_1200x628_3

💡Tiesitkö, että tuotamme tuloja mm. golfkentille, jotka ohjataan edelleen kenttien kehittämiseen, juniorityöhön ja joka näkyy myös suoraan pelaajille alempina pelimaksuina?

Sen lisäksi, että olemme 100% suomalainen yritys, tuemme monin tavoin myös omassa tekemisessämme suomalaista työtä. Materiaalihankintamme hankimme pääasiallisesti vastuullisilta suomalaisilta toimijoilta, tuotamme tuloja suomalaisille vapaa-ajan keskuksille vuokraamalla mainospaikkoja sekä autamme asiakkaitamme kasvamaan mainonnan keinoin. 

Suomalaisen Työn Liiton teettämän tutkimuksen* (2018) mukaan tulevaisuudessa yritysten ostopäätöksen ensisijainen vaikutustekijä on tarjoajan vastuullisuus, seuraavana tulee laatu, kolmantena suomalaisen työllistämisen merkitys sekä vasta viimeisenä hinta. Mikäli asiaa tutkittaisiin nyt poikkeuksellisen vuoden jälkeen, uskomme, että kotimaisuus sekä vastuullisuus korostuisivat vastauksissa yhä enemmän. 

💡Tiesitkö? Yli 80 % suomalaisista on sitä mieltä, että yritysten tulisi hankkia tuotteet ja palvelut pääasiassa Suomesta.**

Koronan aiheuttama poikkeustila on ajanut monia suomalaisia yrityksiä ahdinkoon ja nostanut entisestään suomalaisten tuotteiden ja palveluiden arvostusta. Autoimme vuosi sitten keväällä yrityksiä jakamalla ilmaista mainostilaa ahdingossa oleville yrittäjille ympäri Suomen. Kotimaisuus sekä sen tukeminen ovat meille elintärkeitä arvoja, jotka ohjaavat tekemistämme päivittäin. Nyt jos koskaan on oikea aika miettiä omalla kohdalla kulutustottumuksiaan sekä yrityksissä hankintojen alkuperää. 


*Lähde: Suomalaisen Työn Liitto - Yritysten ostajat ostopäätösten äärellä 2018
**Lähde: Suomalaisen Työn Liiton tutkimus (lokakuu 2018) Taloustutkimus

avatar

Annika Kettunen

Joko tutustuit näihin?