Blogi
Blogi 13.03.2018

Golf on väylä ihmisen tunteisiin

#rakkaudestalajiin mantramme on paljon muutakin, kuin rakkaus tiettyyn urheilulajiin, harrastukseen tai asiaan. Uskomme vahvasti siihen, että kun ihminen on niiden asioiden parissa joihin hänellä on intohimo, on hän myös vastaanottavaisempi viesteille. 

golf_väylä_kuva.jpg

Näin lumisen talven keskellä on ehkä hankala miettiä vielä tulevaa kesää ja viheriöitä, mutta usko pois; kovimmat golfarit haaveilevat jo ensimmäisistä avauksista juuri auringon sulattamille viheriöille. Viime vuonna golfkausi alkoi Etelä-Suomessa jo maaliskuun puolella, joten kausi on taas lähempänä kuin uskoisikaan.

Golf on monille harrastajille enemmänkin elämäntapa, kuin harrastus. Sen parissa vietetään lukuisia tunteja kesän aikana, ja tavataan tuttavia kiireettömässä ympäristössä. Mielikuvat lajin kalleudesta ja tiukoista pukeutumisetiketeistä ovat mennyttä aikaa, joten lajin parissa viihtyvät kaikki ikään, sukupuoleen tai lompakon paksuudesta riippumatta. 

Jos et vielä itse ole koskaan kokeillut golfia, niin ehkä tulevana kesänä olisi jo korkea aika! Mielikuvasi eivät välttämättä ole kovin positiiviset niinkuin meidän Tapsalla ennen golf-uran alkua, mutta muutaman kerran lajin parissa aikaa vietettyäsi saatat koukuttua huomaamattasi. 


opas.jpg

Haluatko lisätietoa golfmediasta? Olemme koonneet kattavan tietopaketin kaikesta siitä, mitä olet halunnut tietää golfkeskusmainonnasta. Opas on täysin ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Voit ladata sen alla olevan linkin kautta:

Lataa opas tästä!

Tunnisteet: golfkeskusmainonta, ostajan opas, golf, #rakkaudestalajiin