Skip to content
13.10.2023 10:21:16

Matkus Shopping Center

Matkus Shopping Center on Kuopiossa sijaitseva, Itä-Suomen suurin kauppakeskus joka yhdistää saman katon alle paikallisen ainutlaatuisuuden sekä kansainväliset huippubrändit.

 

Matkus Kuopion Prisma vko 25 LED-suurtaulu-3 kopio
Matkus on näkynyt vahvasti Mediateon verkostossa jo vuosien ajan, sillä mainosverkosto on monipuolinen ja vahva juuri Kuopion alueella.  Pitkäaikaisella näkyvyydellä on haettu nimenomaan brändimielikuvan rakentamista sekä asiakkaiden ohjaamista Matkuksen runsaan tapahtumatarjonnan ääreen erilaisten kampanjoiden avulla.  


Mediaratkaisut on valittu pitkäaikaista näkyvyyttä silmälläpitäen digitaalisista mediavälineistä, joita pystytään joustavasti päivittämään myös kampanjoinnin aikana. Sijainnit on valittu erityisesti ajatellen lapsiperheitä, joten luonnollisena valintana mukaan on valikoitunut mm. vilkas Kuopion Prisma ja sen kattava digitaalinen näkyvyys. 

Yhteistyö Matkuksen kanssa on laajentunut myös mediamyyntiin, kun tytäryhtiömme Supervisual toimitti kauppakeskuksen ulkoseinille jättimäiset LED-näytöt, joihin Mediateko myy mediatilaa, ja joita Matkus itse voi myös hyödyntää tapahtumien ja kampanjoiden viestinnässä. 

Matkus Shopping centre Kuopio Prisma vko 25 LED-suurtaulu-1 kopio
ASIAKKAAN KOMMENTIT

”Yhteistyö Mediateon kanssa on sujuvaa. Mediateko hoitaa asioita ketterästi sekä asiakaspalvelu on aina erinomaista.

Kuopion Prisma on sijainniltaan oivallinen paikka tavoittaa kuopiolaisia ja viestiä heille Matkuksen palveluista. Prisman pitkäaikainen näkyvyys vuoden ympäri mahdollistaa erilaisten kampanjoiden toteutuksen sekä pitkäkestoisen vaikutusajan. Kampanja tukee hyvin meidän muita markkinointitoimenpiteitä mm. taktisempia ulkomainoskampanjoita."

Vilma Luostarinen, Customer Experience Specialist, Matkus

 

avatar

Annika Kettunen

Joko tutustuit näihin?