Satamamainonta

Kipparoi brändisi myötätuuleen

Tarjoamme räätälöidyt ulkomainosratkaisut poikkeuksellisessa mediaympäristössä, Suomen ostovoimaisimman kohderyhmän keskuudessa. Satamaympäristössä tuot brändisi esille tyylikkäästi sekä huomiota herättävästi! 

Lataa mediakortti

VENE

Harrastaja-profiili

  • Korostuu 30-74 vuotiaat
  • Useimmiten hyvätuloinen, Suur-Helsingin alueella asuva ja johtavassa asemassa oleva

 

Lue lisää kohderyhmästä

 

Kysy lisää - ota yhteyttä!

MIKSI SATAMAT?

Kohtaa kesäihmiset Suomen parhaimmissa vierasvenesatamissa!

BRÄNDIN KANSSA VIETETTY AIKA JA VASTAANOTTAVAINEN MIELI

Satamissa vietetään aikaa useista tunneista aina pariin vuorokauteen saakka. Ihmiset nauttivat kesästä, rakkaasta harrastuksesta ja satamat ovat myös vilkkaita lomakohteita. Mieli on positiivinen ja vastaanottavainen viesteille.

 

 

UPEA MEDIAYMPÄRISTÖ

Satamissa mainonta toteutetaan tyylikkäästi ja ympäristöön sulautuen, joten mainonta koetaan arvokkaana sekä luontevana osana satamaa. 

 

 

OSTOVOIMAISET EDELLÄKÄVIJÄT

Veneilijöissä korostuu hyvin toimeentulevat kuluttajat, jotka arvostavat laatua sekä haluavat kokeilla ensimmäisten joukossa uutuuksia. Tuloluokista isoin korostuma väestöön verrattuna on yli 100 000€ tienaavat.

NÄYTTÄVÄT MEDIARATKAISUT

Satamissa toteutat näyttävät haltuunotot ja kekseliäät mediaratkaisut, joista on myös hyötyä vierailijoille. Esimerkiksi erilaiset maistatuspromootiot, latauskaapit sekä brändättävät ostoskärryt ovat suosittuja veneilijöiden keskuudessa.

Lataa mediakortti