Skip to content
14.03.2023

Uusia vahvistuksia tiimiin

Krisse ja Sami

Kasvun jatkuessa vahvana, saamme tiimiimme lisää toivottuja vahvistuksia sekä myynnin, että kampanjasuunnittelun puolelle.

Myyntimme vahvistuu alan rautaisella ammattilaisella, kun Sami Saarelainen aloittaa aluemyynnin vetäjänä 20.3. Sami on aiemmin työskennellyt MTV:llä myynnin ja  myynninjohdon tehtävissä toimien MTV:n alueellisen myyntiryhmän päällikkönä sekä valtakunnallisen Client Manager Teamin vetäjänä.

Samin pääasiallinen toimipiste tulee sijaitsemaan Kuopiossa. 

”On hienoa päästä mukaan Mediateon vahvaan kasvuun ja ottaa uusi haaste vastaan ulkomainonnan parissa. Mediateolla on hieno kasvutarina ja kotimaisena toimijana se on pystynyt vakiinnuttamaan asemansa Suomen ulkomainontamarkkinassa laadukkaana ja luotettava toimijana sekä saavuttamaan hienoja tuloksia yhdessä asiakkaidensa kanssa. Tätä työtä haluan nyt omalla panoksellani tukea ja vahvistaa entisestään myös aluemyynnin osalta.”

Toisena vahvistuksena olemme saaneet joukkoomme helmikuun loppupuolella Kristiina Loogin, joka viimeistelee juuri opintojaan Haaga-Heliassa. Kristiina tulee osaksi tuotannon ja kehityksen tiimiä, joka varmistaa, että asiakkaiden kampanjat pyörivät ajallaan sekä saamme niistä arvokasta dataa raportointia varten. Kristiinan toimipiste sijaitsee Helsingissä.

"Olen jo kahden viikon aikana päässyt tekemään jo kaikenlaisia hommia Mediateolla ja odotan innolla tulevaa!"

Tervetuloa uudet Mediatekolaiset!

avatar

Annika Kettunen

Joko tutustuit näihin?