Skip to content
17.03.2022

Supervisual luo elävämpää ja sujuvampaa yhteiskuntaa

Supervisual KPY Novapolis jättinäyttö

Mediateon tytäryhtiö Supervisual Oy (ent. Näyttöpojat Oy) vaihtaa nimensä ja uudistaa kokonaan brändinsä kuluvan vuoden aikana. Brändiuudistuksella haetaan voimakasta kasvua tarjoamalla laadukkaita näyttöratkaisuja yritysten viestintätarpeisiin. Uusi, kirkastettu brändi tuo mukanaan paljon uutta, mutta laadukas ja kokonaisvaltainen palvelu tulee säilymään toiminnan keskiössä myös nimenvaihdoksen myötä.

“Näyttöpojat oli nimenä aikansa tuote, kun perustimme yhtiön 2015 auttamaan pääasiassa Mediatekoa omien näyttöjen hankinnassa. Tämä “mies ja hiace” periaatteella toimiminen kelpasikin hyvin alussa. Noista ajoista on otettu merkittäviä harppauksia ja uskallan väittää, että tiimimme osaaminen LED-teknologiasta on Pohjoismaiden kärkeä. Supervisualin uudistettu brändi ja strategia nostavat meidät tasolle, jossa voimme auttaa entistä paremmin asiakkaitamme menestymään”, toteaa Supervisual Oy:n toimitusjohtaja Antti Kinnunen.

 

Digitaalisuus niin mainonnassa kuin viestinnässä on voimakkaassa kasvussa, joka luo Supervisualille erinomaisen mahdollisuuden kehittää näyttötoimialaa, auttaen asiakkaita, jälleenmyyjiä sekä asennus- ja huoltokumppaneita kokonaisvaltaisella palvelumallillaan. Kun palvelu sisältää kaiken aina ratkaisujen valinnoista ja lupa-asioista järjestelmän asentamiseen, ylläpitoon ja kierrätykseen sekä tarvittaessa myös mediamyyntiin, saa asiakas toimivan viestintäkokonaisuuden ja mielenrauhan läpi investoinnin elinkaaren.

“Monet näkevät digitaaliset näytöt kustannuksena, me taas näemme niissä mahdollisuuden viestiä niin olemassa oleville asiakkaille kuin ohjata uusia asiakkaita sisään vaikkapa kiinteistöön tai kauppakeskukseen. Mikäli näytön sijainti on vilkkaalla paikalla, on Mediateon tarjoama mediamyynti-konsepti loistava mahdollisuus saada kohteesta myös mediamyyntituottoja, jotka parhaimmillaan kattavat näytön investointikulut ja tuovat vielä kasvavien asiakasvirtojen lisäksi lisätuottoja. Tämä on palvelumalli, joka sopii niin kaupungeille ja kunnille, rakennusliikkeille kuin kaupanalan toimijoillekin”, kommentoi Teemu Kontkanen, Mediateon toimitusjohtaja ja Supervisualin hallituksen puheenjohtaja.

Lue lisää: supervisual.fi

Lisätiedot ja kyselyt:

Antti Kinnunen
Supervisual Oy, toimitusjohtaja
puh. 0500 674 110

antti.kinnunen@supervisual.fi

Teemu Kontkanen
Supervisual Oy, hallituksen puheenjohtaja
puh. 040 555 3635

teemu.kontkanen@mediateko.fi

avatar

Annika Kettunen

Joko tutustuit näihin?