Skip to content
ski_ostajanopas2-1.png
10.10.2017

Hyppää hetkeksi vapaa-ajalle - ski ostajan opas on nyt julkaistu!

ski_ostajanopas2-1.png

Kesällä julkaistu opas golfkeskusmainonnasta saa nyt jatkoa, kun kokosimme yhteen pakettiin arvokasta tietoa hiihtokeskus-mainonnasta. Oppaassa pureudutaan syvemmin niin hiihtokeskuksiin, laskettelijan latuun kuin laajaan tutkimustietopakettiin, johon kokosimme kohderyhmäprofiilit sekä tietoa mainosten huomioarvotutkimuksesta. Lisäksi saat vinkkejä mainoksen suunnitteluun hohtaville hangille, jossa on hyvä muistaa muutama erityispiirre, joilla maksimoit huomioarvon.

Hyppää kanssamme hetkeksi vapaa-ajalle ja tutustu ilmaiseen oppaaseen! Huomioithan, että oppaan lataaminen ei velvoita sinua mihinkään - voit siis tutustua siihen kaikessa rauhassa.

 LATAA OPAS TÄSTÄ!


Pyysimme teiltä palautetta golf ostajan opasta koskien ja pyrimme muokkaamaan tämän ensimmäisen version mahdollisimman toimivaksi - kysymys kuuluukin, onnistuimmeko siinä? Ensi kaudella julkaisemme oppaasta seuraavan, kehittyneemmän version, johon kaikki apu on tervetullut; Mitä jäit kaipaamaan? Mistä tykkäsit erityisesti? Oliko jokin osio täysin turha?

Voit kommentoida opasta suoraan meille, mutta lähetämme myös lataajille myöhemmin kauden aikana palautekysely-lomakkeen, jossa voit vastata anonyymisti. Kaikki kommentit ovat tervetulleita!

avatar

Annika Kettunen

Joko tutustuit näihin?