Ajankohtaista
Ajankohtaista 18.06.2021

Rekry: Kampanjasuunnittelija

Rekry+2020+tekstillä

Etsimme kasvumme tueksi kampanjasuunnittelijaa, joka toimii tärkeänä yhteyshenkilönä myyntimme sekä asiakkaiden välillä. Mikäli omaat kiinnostusta media-alaan ja pidät langat käsissä yllättävien tilanteiden sattuessa, saatat olla oikea henkilö täydentämään tiimiämme!
HUOM. HAKU PÄÄTTYNYT 24.1.2020

KAMPANJASUUNNITTELIJA

Kampanjasuunnittelija työskentelee ulkomainoskampanjoiden parissa; sekä perinteisten, että digitaalisten ratkaisujen parissa. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden aineistojen vastaanottaminen ja tarkastaminen, yhteydenpito asiakkaisiimme sekä kampanjoiden suunnitteleminen. Ohjeistat tarvittaessa asiakkaita ja selvittelet heidän kanssaan mahdollisia ongelmia aineistojen kanssa. Työnkuvaasi kuuluu myös varauskalenterin ylläpitoa ja digiaineistojen ajastusta sekä kampanjoiden hallintaa.

Kampanjasuunnittelijan roolissa toimit tärkeänä osana Mediateon myyntiä ja tulet työskentelemään tiiviisti mediatoimistojen sekä muiden asiakassidosryhmien kanssa. Avustat myyjiämme päivittäisessä asiakastyössä ja tarvittaessa teet myös tarjouksia mediatoimistoille sekä muille sidosryhmille. 

Toivomme sinulta:
– Soveltuvaa kaupallista koulutustaustaa
– Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
– Järjestelmällisyyttä, organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta
– Tietojenkäsittely- ja tietojärjestelmätaitoja sekä kykyä omaksua uusia tietojärjestelmiä
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista ilmaisutaitoa

Sinulle taas tarjoamme:
– Kiinnostavan tehtävän pienessä ja kehittyvässä organisaatiossa, jossa kaikki pääsevät mukaan yrityksen kehittämiseen
– Monipuolisen toimenkuvan, johon saat myös itse vaikuttaa
– Mielenkiintoiset mediaympäristöt sekä yhteistyökumppanit

Toimipaikkasi tulisi sijaitsemaan Helsingissä ja työhön sisältyy tarvittaessa matkustusta Suomen sisällä. Mediateosta ja meidän arvoistamme voit lukea lisää täältä

Lähetäthän hakemuksesi, CV:n sekä palkkatoiveen mahdollisimman pian – haastattelemme ehdokkaita jo haun aikana! Haku on auki 24.1.2020 saakka. 

Lisätiedot ja hakemukset:
Tapio Pankko
liiketoiminnan kehitys
puh. +358 40 541 5002
tapio.pankko@mediateko.fi

Tunnisteet: rekry, henkilöstö