Skip to content
06.05.2020

REKRY: Haemme kasvun tueksi mediamyynnin ammattilaista

HAKU PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille hakijoille.


Oletko sinä kiinnostunut vapaa-ajasta ja sen parissa työskentelemisestä?

Mediateko on suomalainen vapaa-ajan mediamainontaan erikoistunut yritys, joka tavoittaa kuluttajat ja päättäjät vapaa-ajalla mm. hiihto- ja golfkeskuksissa, sekä kaupunkikeskustoissa. Olemme jatkaneet vahvaa kasvua heti ensimmäisestä vuodesta lähtien ja hallinnoimme jo yli 200 kohdetta ympäri Suomen.

Missiomme on #rakkaudestalajiin

 

HAEMME KASVUMME TUEKSI MEDIAMYYNNIN AMMATTILAISTA.

Mikäli omaat hyvät myynti- ja neuvottelutaidot, huumorintajua, vankkaa kokemusta B2B-myynnistä ja tuloksia mediamyynnistä sekä oma-aloitteisuutta, saatat juuri sopiva henkilö rakentamaan vapaa-ajan mediaratkaisuja. Olet asiakaslähtöinen ja sinulta hoituvat niin pienet kuin isotkin asiakasvastuut, eikä NB ole sinulle uusi termi. Katsomme eduksi liikunnalliset harrastukset sekä lajituntemuksen mediaympäristöistämme.

Tarjoamme mielenkiintoiset mediaympäristöt kasvavalta alalta, sekä loistavan mahdollisuuden yhdistää työ ja vapaa-aika. Panostamme työntekijöidemme henkilökohtaiseen kehitykseen kouluttautumalla säännöllisesti sekä osallistamalla kaikki yrityksen kehittämiseen. Olemme pieni, mutta kasvava yritys joka tekee töitä asiakas edellä - sitä asennetta toivomme myös sinulta!

Kerro meille itsestäsi lisää ja tee vapaamuotoinen hakemus 14.6. mennessä – miksi juuri sinä olisit sopiva luomaan uusia Mediatekoja?

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Kuopiossa - joten itse voit asua pk-seudulla tai Kuopiossa. 


Lähetä hakemuksesi sähköpostitse: Jukka Pelkonen (etunimi.sukunimi@mediateko.fi) tai LinkedIn:in kautta.

Lisätietoja saat Jukalta (puh. 040 765 6333).

Lisää meidän arvoista sekä historiastamme voit lukea täältä

avatar

Annika Kettunen

Joko tutustuit näihin?