Ajankohtaista
Ajankohtaista 11.08.2020

REKRY: Myyntipäällikkö / aluemyyjä

Etsimme myyntipäällikköä / aluemyyjää Pohjois- ja Etelä-Savon alueelle

Jos asiakaslähtöinen myynti on lähellä sydäntäsi, tartut puhelimeen luontevasti ja asut Kuopion seudulla, saatat olla sopiva henkilö täydentämään tiimiämme!

Haemme kasvumme tueksi mediamyyjää, joka tulee vastaamaan Pohjois- ja Etelä-Savon myynnistä. Saat salkkuusi valmiita asiakkuuksia, mutta uusien asiakkaiden hankkiminen on myös tärkeä osa työtäsi – ethän siis pelkää luuriin tarttumista. Sähköisten viestintäkanavien sekä puhelimen lisäksi tapaat asiakkaita myös kasvotusten, joten olethan valmis liikkumaan alueella!

Odotamme sinulta kokemusta B2B-myynnistä sekä kiinnostusta myyntityötä kohtaan. Mediamyynnin kokemus katsotaan eduksi, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Tärkeämpää on proaktiivinen asenne omaan työhön sekä halu kehittyä! Aito kiinnostus asiakkaan tarpeita sekä liiketoimintaa kohtaan auttavat työn onnistumisen kannalta.

Mitä Mediateko tarjoaa?

  • Mielenkiintoiset mediaympäristöt, kuten hiihtokeskukset, golfkentät, Holiday Club-kylpylät sekä laaja digitaalinen kaupunkiverkostomme – loistava mahdollisuus yhdistää työ ja vapaa-aika!
  • Kasvavan ja kehittyvän tiimin, jossa kaikilla on tärkeä rooli yrityksen kehittämisessä. Tarjoamme myös laadukasta myyntikoulutusta Mediateon myyntiakatemian kautta. 
  • Motivoivan palkkauksen, jossa pohjapalkan päälle maksetaan provisiota tehdyn myynnin mukaisesti.
  • Kattavan työterveyshuollon sekä vapaa-ajan ryhmävakuutuksen

Toimipisteesi tulee olemaan Kuopio, mutta toinen toimistostamme sijaitsee Helsingissä, jossa kokoonnumme säännöllisesti koko tiimin kesken.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi LinkedIn:in kautta (linkki) tai suoraan sähköpostitse kaupalliselle johtajalle, Jukka Pelkoselle (jukka.pelkonen[a]mediateko.fi) viimeistään 23.8. mennessä – täytämme paikan heti sopivan henkilön sattuessa kohdalle, joten ethän aikaile hakemuksen kanssa.

Huomioithan, että kesälomien takia vastaaminen sähköposteihin saattaa kestää pidempään, vastaamme kaikille hakijoille haun edetessä.

Lisää yrityksemme historiasta sekä arvoista voit lukea täältä

Tunnisteet: rekry