Ajankohtaista
Ajankohtaista 15.03.2018

Näyttöpojat Oy ja Anveled Oy fuusioituivat - Mediateko enemmistöosakkaaksi

Siirrettävien näyttöjen vuokraukseen erikoistunut Anveled Oy fuusioitui digitaalisia sisä- ja ulkonäyttöjä maahantuovan Näyttöpojat Oy:n kanssa, kun samalla Anveled Oy:n Antti Kinnunen aloittaa Näyttöpoikien toimitusjohtajana.

Näyttöpojat_AnttiKinnunen_siirrettävänäyttö.jpg

”Näyttöpojat on LED-näyttöpuolen ketterä haastaja, jolla on tuotteet niin sisä- kuin ulkokäyttöön järkevällä hintatasolla. Maahantuomamme näytöt on suunniteltu ja testattu pohjoisen koviin olosuhteisiin. Haluamme tuottaa asiakkaille laadukkaan ja luotettavan kokemuksen digital signage –teknologian avulla. Tarkoituksenamme on tuottaa innovatiivisia ratkaisuja kiinteillä LED-pinnoilla ja sykähdyttäviä kokemuksia mobilisoiduilla mediapinnoilla”, toteaa Näyttöpoikien toimitusjohtaja Antti Kinnunen.

Ulkomainontaan erikoistunut Mediateko on ostanut Näyttöpojat Oy:n osake-enemmistön. Mediateko on ollut mukana yhtiössä vähemmistöosakkaana jo aiemmin. Mediateon toimitusjohtaja Teemu Kontkanen uskoo Näyttöpoikien kilpailukykyyn markkinoilla:

”Näyttöpoikien ratkaisut tarjoavat asiakkaille tehokkaan sekä joustavan kanavan viestiä sekä halutessaan asiakkaamme saavat myös lisätuottoja Mediateon näyttöihin tekemän mediamyynnin kautta. Olemme alan kotimainen toimija, joka tunnetaan innovatiivisista ratkaisuista. Tiimimme tekee töitä suurella sydämellä ja olemme valmiita palvelemaan niin yksittäisiä toimijoita, kuin isoja ketjuja”. 

Lisää Näyttöpojista: www.nayttopojat.fi


Teemu Kontkanen
Mediateko Oy, toimitusjohtaja
puh. 040 555 3635 teemu.kontkanen@mediateko.fi

Antti Kinnunen
Näyttöpojat Oy, toimitusjohtaja
puh. 0500 674 110 antti.kinnunen@nayttopojat.fi

Tunnisteet: uutiset