Ajankohtaista
Ajankohtaista 27.08.2020

Mediateko vahvistaa mediaverkostoaan lähellä ostopäätöstä

Mediateko on tehnyt sopimuksen mediamyynnistä Osuuskauppa PeeÄssän sekä Osuuskauppa Suur-Savon kanssa, jotka ovat alueidensa merkittävimpiä toimijoita lähes 150 toimipaikan sekä yli 192 000 asiakasomistajatalouden voimin. Sopimuksen myötä alueiden vilkkaimpiin päivittäistavarakauppoihin sekä liikenneasemille rakennetaan kattava digitaalinen mainosverkosto.

abc+juvaHavainnkuva: ABC Juva

“Myymälä on paras markkinointivälineemme ja tavoitamme siellä asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita tuotteista ja palveluistamme”, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon marketkaupan johtaja Iiro Siponen. PeeÄssän toimialajohtaja Jouni Ruotsalainen yhtyy tähän: “Uusi kanava parantaa asiakasviestintäämme ja näytöt tuovat myös lisää visuaalisuutta sekä eloa myymäläympäristöön.”

Mediateon toimitusjohtaja Teemu Kontkanen on tyytyväinen sopimuksen syntymisestä: “Olen erittäin iloinen, että pääsemme kotimaisena toimijana aloittamaan yhteistyön PeeÄssän ja Suur-Savon kanssa. Sopimus on luonteva jatko jo olemassa oleville PeeÄssän kohteille ja tarjoaa asiakkaillemme entistä paremman mahdollisuuden tavoittaa päivittäin Etelä- ja Pohjois-Savolaiset kuluttajat.”

Jokaiseen kohteeseen asennetaan isot LED-näytöt pääsisäänkäyntien yhteyteen, josta ne tavoittavat kaikki kohteeseen saapuvat kuluttajat. Lisäksi Prismoissa ja S-Marketissa näyttöjä tulee myös sisälle kassojen välittömään läheisyyteen. 

”Tutkimukset osoittavat, että jopa 76 % ostopäätöksistä tehdään vasta kaupassa ja myös asiakkaillamme on hyviä tuloksia ulkomainonnan vaikutuksesta ostopäätöksen äärellä. Näyttöjen sijainnit on mietitty tarkkaan jo saamiemme kokemusten perusteella aiemmissa kohteissa.” jatkaa Mediateon liiketoiminnan kehityksestä vastaava Tapio Pankko

Medianäytöt toimittaa sekä asentaa Näyttöpojat Oy. Asennukset suoritetaan Suur-Savon alueella lokakuun aikana sekä PeeÄssän kohteissa loka-marraskuun aikana. Ennakkomyynti alkaa heti ja ensimmäiset kampanjat saadaan pyörimään viimeistään 1.12. alkaen.

Katso listaus uusista kohteista täältä. 

Lisätietoja antaa:

Teemu Kontkanen
toimitusjohtaja
Mediateko Oy
puh. 040 555 3635

Iiro Siponen
marketkaupan johtaja
Osuuskauppa Suur-Savo
puh. 050 596 4053

Jouni Ruotsalainen
toimialajohtaja
Osuuskauppa PeeÄssä
puh. 050 573 0770


HYÖDYNNÄ ENNAKKOVARAAJAN ETU! Avajaisetuna viikon kampanja 10 sek. materiaalilla 5 sek. hinnalla. Hintaetu -20%! 

Esimerkki: POS-verkosto 83 näyttöä, OTC 10,5 miljoonaa kontaktia viikossa
Bruttohinta 10s. spotilla 20 862 €
(norm. hinta 25 034 €)

Esimerkki: Prisma-verkosto 17 näyttöä, OTC 3,9 miljoonaa kontaktia viikossa
Bruttohinta 10s. spotilla 7 878 €
(norm. hinta 9 453 €)

Kaikki yksittäiset kohteet sekä paketit löydät verkkokaupastamme, josta voit myös varata kampanjan suoraan. Voit myös olla yhteydessä suoraan myyjimme tai kampanjasuunnittelijaamme: mikko.husu(a)mediateko.fi / 0400 551 608

VERKKOKAUPPAAN

Tarkemmat ehdot: Kampanjaetu on voimassa 15.10.2020 mennessä varattuihin kampanjoihin. Kampanjat tulee toteuttaa 31.1.2021 mennessä.

Tunnisteet: ulkomainonta, uutiset, tarjous, POS