Skip to content
tasavallankatu_lähi.jpg
18.05.2017

Mediateko on voittanut Kuopion kaupungin digitaaliset mainospaikat

18.5.2017

Mediateko on voittanut Kuopion kaupungin tarjouskilpailun keskustan tienvarsilla sijaitsevista diginäytöistä. Sopimus on kestoltaan 5+3 vuotta ja siihen kuuluu kaikkiaan 4 näyttöä kaupungin sisääntuloväylillä, joissa tulee pyörimään myös kaupungin omaa markkinointiviestintää.

Paikat ovat Kellolahdentie Kallantien risteyksen lähellä, Karjalankatu valtatien 5 rampin luona, Savilahdentien ja Volttikadun risteyksessä sekä Tasavallankadun ja Leväsentien risteyksen luona. Uudet digitaaliset  suurtaulut tulevat olemaan 9,6m² kokoiset. Mediamyynti alkaa välittömästi ja näytöt asennetaan paikoilleen syyskuun aikana. Kampanjat alkavat pyörimään 1.10.2017 alkaen.

tasavallankatu diginäyttö
Havainnekuva - Tasavallankadun digitaalinen suurtaulu

Mediateon toimitusjohtaja Teemu Kontkanen kommentoi sopimusta tuoreeltaan: ”Ulkomainonta on ollut useita vuosia vahvassa nosteessa. Kuopio on meidän kotikenttä - meillä on täällä paljon olemassa olevia asiakkaita, joten halusimme voittaa tämän kisan. Investoimme kaikkiin kohteisiin uudet tarkat digitaulut, jotka tarjoavat asiakkaillemme reaaliaikaisen mahdollisuuden tavoittaa kaupunkiin saapuvat.

Tilasimme näytöistä kaksi jo ennakkoon ja asennamme ne kesäksi KuPSin kotipeleihin - näin saamme samalla tuettua paikallista jalkapallokulttuuria”

Lue lisää!

Lisätietoja:                                                              
Teemu Kontkanen, 040 555 3635                      
teemu.kontkanen@mediateko.fi                

Myynti: Matias Muurikoski, 040 965 8611

matias.muurikoski@mediateko.fi

                                                                  

Admin

Joko tutustuit näihin?