Skip to content
01.06.2020

Mediateko julkaisee ulkomainonnan reaaliaikaisen verkkokaupan

Ulkomainonnan verkkokauppa+ohjelmallinen ostaminen


Mediateko on lanseerannut uuden suunnittelu –ja ostotyökalun, jonka avulla yritykset voivat suunnitella sekä ostaa ulkomainoskampanjoita reaaliaikaisesti, ympäri vuorokauden.  


DOOH.fi -verkkokaupassa mediaostaja voi tarkastella Mediateon digitaalista tarjontaa ja reaaliaikaista inventaaria, sekä varata ja ostaa suunnittelemansa kampanjat suoraan palvelun kautta ilman välikäsiä. 

“Vaikka ulkomainosalan myynti onkin kasvanut viime vuodet kaksinumeroisilla luvuilla ja media on muuttunut entistä enemmän digitaaliseksi, on ulkomainonnan ostoprosessin kehittyminen kulkenut valitettavasti jälkijunassa. Haluamme tuoda toimialan ostamisen 2020-luvulle ja tarjoamme ensimmäisenä toimijana ostopolun suunnittelusta aina kaupan päätökseen”, toteaa Mediateon kehityksestä vastaava Tapio Pankko

Suunnittelutyökalun avulla kampanjat voidaan suunnitella esimerkiksi sijainnin, vaikutusalueen tai vaikkapa kohderyhmien mukaisesti. Suunnitelmat voidaan tallentaa ja jakaa linkkinä helposti vaikka koko markkinointitiimille. DOOH.fi -verkkokauppa on integroitu suoraan Mediateon sähköiseen inventaariin, joten kampanjat on mahdollista ostaa helposti ja nopeasti, suoraan palvelusta.

Medianin hallituksen puheenjohtaja Jesse Heimonen kommentoi tehtyä avausta: “Nyt avattua kauppapaikkaa on rakennettu yhdessä Mediateon sekä heidän asiakkaiden kanssa jo reilun vuoden ajan. Palvelussa hyödynnetään Mediani -teknologiaa. Taustalla on ollut paljon työtä sekä oivalluksia, joilla on pyritty tekemään palvelun käytöstä mahdollisimman helppoa. Olemme testanneet palvelua jo useiden mediatoimistojen kanssa ja palaute on ollut erittäin positiivista, joten suunta on todella oikea. Perustukset ovat nyt kunnossa, joten niiden päälle on hyvä lähteä rakentamaan seuraavia kehitystasoja.”

VERKKOKAUPPAAN


Lisätietoja antaa:

Tapio Pankko
liiketoiminnan kehitys
Mediateko Oy
tapio.pankko[a]mediateko.fi
puh. +358 40 541 5002

Jesse Heimonen
hallituksen puheenjohtaja
Mediani Group Oy
jesse.heimonen[a]mediani.fi
puh. +358 50 364 2581

 

avatar

Annika Kettunen

Joko tutustuit näihin?