Skip to content
23.01.2024

Mediateko investoi kasvuun – 5 uutta osaajaa tiimiin

Mediateon uudet työntekijätKuvassa vasemmalta: Roope Hyvätti, Mervi Kokkonen, Juho Saarinen ja Sami Harjunkoski. Kuvasta puuttuu Aleksi Saarinen.

Markkinan lähtötilanne vuoteen 2024 on edelleen haastava ja epävarma, mutta uskomme rohkeuden, oman toiminnan kehittämisen ja erinomaisen asiakaskokemuksen nimiin. Mediateko on rakentanut vahvan kasvustrategian ja vahvistanut tiimiään peräti viidellä uudella myynnin ammattilaisella joulukuun ja tammikuun aikana.

Uutena myyntijohtajana on aloittanut Mervi Kokkonen, joka siirtyy tehtävään Bauer Median Head of Sales Team tehtävistä. Mervin vastuulla tulee olemaan Mediateon asiakaskokemuksen kehittäminen, myyntiorganisaation vetovastuu sekä valitun myynnin kasvustrategian toteuttaminen yhdessä tiiminsä kanssa. Mervillä on pitkä kokemus mediamyynnistä sekä markkinoinnin tehtävistä.

Valtakunnallisen myynnin tiimi taas on saanut vahvistusta, kun Sami Harjunkoski on aloittanut myyntipäällikkönä Helsingin toimistolla. Samin vastuulla tulee olemaan nimettyjen avainasiakkaiden hoito sekä uusasiakashankinta. Hänellä on pitkä tausta asiakkaiden markkinointitavoitteiden onnistumisessa niin ulkomainonnan kuin muidenkin mediaryhmien puolelta. Mediatekoon Sami siirtyi myös Bauer Medialta.

Aluetiimimme on vahvistunut peräti kolmella uudella työntekijällä, joista Roope Hyvätti on aloittanut Tampereen alueen myyntipäällikkönä, Juho Saarinen Kuopion alueen myyntitraineena ja Aleksi Saarinen Jyväskylän alueen myyntineuvottelijana. Eino Liinamaan vetämä alueellinen tiimi vastaa asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin, ja samalla kun verkostomme laajenee, pystymme palvelemaan myös alueellisia asiakkaita entistä paremmin. 

Toimitusjohtaja Sampsa Savolainen kommentoi tuoreita vahvistuksia: ”Olen erittäin iloinen, että Mediateon positiivinen ja ihmisläheinen tekemisen meininki on välittynyt jo laajasti ja, että löysimme samoja arvoja allekirjoittavia ja tavoitteellisella sekä asiakkaiden haasteita hyvin kuuntelevia experttejä osaksi tiimiämme. 

Ulkomainosmarkkinan positiivinen kehitys ja kasvupotentiaali mm. digitaalisuuden sekä koko ajan kasvavan tavoittavuuden kautta antaa meille mahdollisuuden onnistua valitulla suunnalla, mutta loppujen lopuksi vain osaavat ihmiset ratkaisevat onnistumisemme.”

Uusien henkilöiden myötä Mediateon henkilöstömäärä nousee 22 henkilöön, joka on suurin henkilöstömäärä yrityksen historiassa.

Kaikkien mediatekolaisten yhteystiedot löydät täältä

Lämpimästi tervetuloa kaikille! 

avatar

Sampsa Savolainen

Joko tutustuit näihin?