Skip to content
07.03.2023

Matkus Shopping Centerille uusi ja näyttävä viestintäkanava

Matkus Diginäyttö Matkuksen markkinat

Ingka Centres, eli Kuopiolaisille tutumpi Matkuksen kauppakeskus saa helmi-maaliskuun aikana julkisivuun uudet digitaaliset mediapinnat. Kolme 55 m2 kokoista näyttöä sijoittuvat Matkuksen pääsisäänkäyntien läheisyyteen ja tavoittavat kaikki kauppakeskukseen saapuvat.


”Kaikki lähti asiakkaan tarpeesta ja hyvin pian totesimme, että voisimme auttaa niin näyttöprojektin toteutuksessa kuin itse käytännössäkin, aineistojen hallinnasta mediamyyntiin saakka. Uudet näytöt tarjoavat loistavan mahdollisuuden puhutella Matkuksessa vierailevia ihmisiä. Tytäryhtiömme Supervisualin porukka on tehnyt näyttöjen rakentamisen pieteetillä, josta voi olla todella ylpeä” summaa Mediateon toimitusjohtaja Teemu Kontkanen.

”Olemme tehneet vuosia töitä Mediateon kanssa ja siksi oli luonnollista valita heidät yhteistyökumppaniksi miettiessämme näkyvien seinäpintojen hyödyntämistä. Digitaalisuus on tätä päivää, joten miksi emme hyödyntäisi tilaisuutta tavoittaa pihallamme ja viereisellä moottoritiellä liikkuvat massat”, sanoo kauppakeskusjohtaja Minna Karppinen Matkuksesta.

”Saamme myös markkinointiviestien lisäksi näkyville paljon tietoa talon sisällä tapahtuvista asioista, kuten uusista vuokralaisavauksista tai tapahtumista”, iloitsee Karppinen.

Näytöistä kaksi on jo asennettu paikalleen ja viimeisen asennukset ovat käynnissä. Mediamyynti näyttöihin on jo käynnistynyt.

 

Lisätietoja antaa:

Teemu Kontkanen
toimitusjohtaja
Mediateko Oy
Puh. 040 555 3635
teemu.kontkanen@mediateko.fi

 

Minna Karppinen
kauppakeskusjohtaja
Matkus Shopping Center
Puh. 0400 668 335
minna.karppinen@ingka.com

 

 

avatar

Annika Kettunen

Joko tutustuit näihin?