Skip to content
17.11.2023

Kuopion Bellanranta saa uuden viestintäkanavan

Bellanrannan matkailu- ja vapaa-ajan alueelle on asennettu digitaalinen 40m2 jättinäyttö. Näyttö mahdollistaa alueen tapahtuma- ja markkinointiviestinnän niin sinne saapuville, kuin Saaristokadun vilkkaalle ohikulkuliikenteelle sekä täydentää ulkomainonnan tavoittavuutta Saaristokadun suuntaan. Näytön mediamyynnistä vastaa Kuopiolainen Mediateko Oy, näytön toimittaa Mediateon tytäryhtiö Supervisual Oy.

Mediateko Bellanranta

Toteutus tehdään uusimmalla LED-teknologialla, jonka energiankulutus on yli 20 % pienempi aiempiin mallisarjoihin verrattuna. Näytön kirkkaus säätyy automaattisesti ympärillä olevan valon mukaan ja öisin näyttö on kokonaan poissa päältä. Mediamyynti näyttöön on jo alkanut.

Ari Lempinen, Kuopion Saanan toimitusjohtaja kommentoi asiaa tuoreeltaan:

”Bellanranta valmistuu pala palalta yhdeksi alueen ja myös Suomen hienoimmaksi tapahtuma-alueeksi. Alue toimii luonnollisesti kuopiolaisten olohuoneena, mutta myös turistien uutena kohtaamispaikkana. Bellanrannassa viettää helposti koko päivän aktiviteettien parissa.

Nyt Bellanrannan risteykseen asennettava jättinäyttö antaa alueen yrityksille oivan mahdollisuuden viestiä omista palveluista kuluttajille. Kuopion Saana tulee hyödyntämään omassa viestinnässään tätä uutta mainosvälinettä.


Ja mikä hienointa, on tämäkin hanke toteutettu paikallisin voimin.”

Mediateon ja Supervisualin kumppanuusjohtaja Teemu Kontkanen jatkaa samalla linjalla:

”Kuopiolaisena on ollut ilo seurata Bellanrannan kehitystä ja Raimo Sonnisen panosta alueen eteen. Hän on yksityishenkilönä visioinut ja rakentanut Bellanrantaan Kuopiolaisen vapaa-ajankeskittymän, joka on vertaansa vailla. On ilo olla mukana toteuttamassa konkreettista aluekehitystä ja parantaa alueen vetovoimaisuutta uuden näytön avulla”

Kuopion Siikarannassa, kuuluisan Saaristokadun alkupäässä sijaitseva Bellanrannan alue tuo yhteen liikkujat ja elämystenetsijät sekä perheet, porukat ja businessväen – kaikki samalla kompaktilla alueella – ympäri vuoden. Kuopion Bellanranta laajenee korkeatasoisella majoituksella loppuvuodesta 2023. Bella Lake Resortiksi nimetylle alueelle aivan Kallaveden rantaan rakennetaan 19 korkeatasoista puurakenteista rantasviittiä. Rantasviittien ympäröimä alue maisemoidaan taidepuistoksi, jonka keskeisin elementti on kuvanveistäjä Pekka Jylhän suunnittelema näyttävä Joutsen-taideteos.Lisätietoja:

Teemu Kontkanen, kumppanuusjohtaja
Mediateko Oy / Supervisual Oy, puh. 040 555 3635
teemu.kontkanen@mediateko.fi


Ari Lempinen, toimitusjohtaja
Kuopion Saana, puh. 044 724 0941
ari.lempinen@kuopionsaana.fi

avatar

Teemu Kontkanen

Joko tutustuit näihin?