Ajankohtaista
Ajankohtaista 15.12.2021

KPY Novapoliksen Kampusmediaan rakentuu Savon suurin ulkonäyttö

KPY Novapolikselle on valmistumassa Kuopion uusin digitaalinen viestintäkanava Kampusmedia, joka koostuu sarjasta sisä- sekä ulkonäyttöjä. Näytöt sijoittuvat KPY Novapoliksen kiinteistöihin ihmisten keskeisien kulkureittien varrelle, kuten auloihin ja hisseihin. Näyttävimpänä pintana tulee olemaan Microkadun kampuksen seinään asennettava 73m2 digitaalinen ulkonäyttö. Näyttö on tiettävästi suurin koko Savon alueella ja sen näkyvyys yltää pitkälle uudistetulle Savilahdentielle. Kokonaisuuteen kuuluu myös Viestikadun kampuksen pääsisäänkäynnille asennettava 10m2 ulkonäyttö.


KPY_Novapolis_jattinaytto
Microkadun kampuksen seinään asennetaan tiettävästi Savon suurin ulkonäyttö
”KPY Novapolis on vilkas ammattilaisten ja opiskelijoiden yhteisö kasvavan Savilahden ytimessä. Tiloillamme on noin 15.000 käyttäjää. Heidän lisäkseen Novapoliksessa asioi päivittäin suuri joukko vierailijoita. Haluamme mahdollistaa asiakkaillemme tehokkaan tavan tavoittaa koko ympärillä oleva yhteisö. Kampusmedia tarjoaa uudenlaista näkyvyyttä ja näyttävyyttä laajemminkin koko Savilahteen, sillä ulkotaulujen ohi liikkuu huomattava osa Savilahdessa asioivista”, KPY Novapoliksen kehitys- ja viestintäjohtaja Silja Huhtiniemi kertoo.

Mediateko on tehnyt KPY Novapoliksen kanssa sopimuksen Kampusmedian mediamyynnistä niin kiinteistössä toimiville vuokralaisille kuin muillekin mainostajille. Ulkonäytöt toimittaa kuopiolainen Näyttöpojat Oy. Kampusmedian sisänäytöt on toimittanut Praecom Group.

KPY+Microkatu+3
Microkadun näyttö tulee näkymään myös vilkkaasti liikennöidylle Savilahdentielle

”Tässä on käytännön esimerkki siitä, kuinka yhteistyöllä saadaan aikaan uutta ja innovatiivista ajattelua. Luodulla toimintamallilla KPY Novapolis sekä sen sidosryhmät saavat loistavan viestintäkanavan ja investoinnille saadaan katetta mediamyyntituottojen kautta. Olemme rakentaneet vastaavia toimintamalleja jo useisiin kohteisiin ympäri Suomea, mutta tämä on tähän mennessä suurin yksittäinen näyttö, jonka teemme yhteistyössä tytäryhtiömme kanssa. Hienoa saada se vielä omaan kotikaupunkiimme”, kommentoi Mediateon toimitusjohtaja Teemu Kontkanen.

Mediamyynti kampusmedian sisänäyttöihin on jo käynnissä. Ulkonäyttöjen osalta asennukset tehdään vielä vuoden 2021 aikana.Lisätietoja antaa:

Niko Ruuskanen
Paikallismyynti, Kuopio
Mediateko Oy
Puh. 050 501 0364

Teemu Kontkanen
Toimitusjohtaja
Mediateko Oy
Puh. 040 555 3635

Silja Huhtiniemi
kehitys- ja viestintäjohtaja
KPY Novapolis
Puh. 050 412 0559

Tunnisteet: ulkomainonta, digitaalinen mainonta, uutiset, kuopio