Ajankohtaista
Ajankohtaista 18.06.2021

Jukka Pelkonen aloittaa Mediateon kaupallisena johtajana

jukkapelkonen_vaaka

Saamme kasvumme tueksi jälleen rautaista kokemusta rivistöömme, kun Jukka Pelkonen aloittaa Mediateon kaupallisena johtajana ja osakkaana 13.8.2018 alkaen. Jukka siirtyy tehtävään Finnkinon B2B myyntijohtajan paikalta.

”Olen jo pidempään seurannut Mediateon kehittymistä ja sitä, millä intohimolla sekä ammattitaidolla siellä tehdään työtä asiakkaiden liiketoiminnan haasteiden ratkaisemiseksi. Olen iloinen, että pääsen osaksi tuota hienoa tiimiä”, kommentoi Jukka Pelkonen.   

Mediateon toimitusjohtaja Teemu Kontkanen jatkaa: ”Jukan mukaantulo on looginen jatko kasvullemme. Hallitustyöskentelyn kautta hän tuntee ympäristömme jo erittäin hyvin, ja vahva kokemus asiakassuhteiden hoidosta ja kehittämisessä tuo meille uutta näkökulmaa ja energiaa tekemiseemme.”

Ulkomainostoimiala on jatkanut vahvaa kasvua jo pidemmän aikaa uusien digitaalisten mahdollisuuksien ansiosta, unohtamatta perinteisiä pintoja. Hyvät uutiset toimialalta ennakoivat vahvaa kasvua myös jatkossa ja Mediateon tavoitteet on myös piirretty korkealle tulevaisuutta ajatellen.

”Mediateolla tulee syksyllä täyteen ensimmäiset 10 vuotta ja sekä yrityksen, että ulkomainostoimialan tulevaisuus näyttää erittäin lupaavalta. Jukan mukaantulolla saamme nostettua tekemistämme taas yhden pykälän ylöspäin ja olemme jälleen askeleen lähempänä tavoitettamme olla toimialan halutuin työnantaja vuoteen 2020 mennessä”, summaa Teemu Kontkanen.

Lisätietoja antaa:
Teemu Kontkanen, yrittäjä/toimitusjohtaja
puh. 040 555 3635, teemu.kontkanen@mediateko.fi

Jukka Pelkonen, kaupallinen johtaja 13.8.2018 alkaen
puh. 040 765 6333, jukka.pelkonen@mediateko.fi 

Tunnisteet: uutiset, henkilöstö