Skip to content
15.01.2021

REKRY: Haemme kasvumme tueksi mediamyynnin ammattilaista

Mikäli omaat hyvät myynti- ja neuvottelutaidot, huumorintajua, vankkaa kokemusta B2B-myynnistä ja tuloksia mediamyynnistä sekä oma-aloitteisuutta, saatat olla juuri sopiva henkilö rakentamaan ulkomainonnan mediaratkaisuja.

Olet asiakaslähtöinen, ja sinulta hoituvat niin pienet kuin isotkin asiakasvastuut, eikä NB ole sinulle uusi termi. Katsomme eduksi liikunnalliset harrastukset sekä lajituntemuksen mediaympäristöistämme.

 

Tarjoamme mielenkiintoiset mediaympäristöt kasvavalta alalta, sekä loistavan mahdollisuuden yhdistää työ ja vapaa-aika. Panostamme työntekijöidemme henkilökohtaiseen kehitykseen kouluttautumalla säännöllisesti, sekä osallistamalla kaikki yrityksen kehittämiseen. Olemme pieni, mutta kasvava yritys joka tekee töitä asiakas edellä - sitä asennetta toivomme myös sinulta!

 

Kerro meille itsestäsi lisää ja tee vapaamuotoinen hakemus ja lähetä CV:si 7.2.2021 mennessä – miksi juuri sinä olisit sopiva luomaan uusia Mediatekoja?

 

Modernit toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Kuopiossa liikenteellisesti keskeisillä paikoilla - joten itse voit asua pk-seudulla tai Kuopiossa. Meillä on myös etätyön mahdollisuus, mutta sinulla tulee olla mahdollisuus liikkua autolla asiakkaiden luokse esimerkiksi pk-seudulla.

 

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse: Jukka Pelkonen (etunimi.sukunimi@mediateko.fi) tai  LinkedIn:in kautta. Lisätietoja saat Jukalta (puh. 040 765 6333).

 

Lisää meidän arvoista sekä historiastamme voit lukea täältä


Mediateko on suomalainen vapaa-ajan mediamainontaan erikoistunut yritys, joka tavoittaa kuluttajat ja päättäjät vapaa-ajalla mm. hiihto- ja golfkeskuksissa, sekä kaupunkikeskustoissa. Olemme jatkaneet vahvaa kasvua heti ensimmäisestä vuodesta lähtien ja hallinnoimme jo yli 200 kohdetta ympäri Suomen.

avatar

Annika Kettunen

Joko tutustuit näihin?