Skip to content
14.06.2024

Better Friday palkittiin Vuoden vastuullisuustekona


Mediateko Oy_palkinto2
Pohjois-Savon ilmastotyön onnistumisia juhlittiin torstaina 13.6.2024 pidetyssä juhlassa Kuopion Saanassa. Pohjois-Savon ELY-keskus ja sen koordinoima Hiilineutraali Pohjois-Savo – vastuullisesti ja vaikuttavasti (HIPOVA) -hanke myönsivät viisi Pohjois-Savon ilmastoteko -palkintoa. Näistä Vuoden vastuullisuusteko -palkinto myönnettiin Mediateon Better Friday -kampanjalle. 

Black Fridayn vastaiskuna jo kaksi vuotta toiminut Better Friday, tuo jokaisesta myydystä kampanjasta 10 % lisänäkyvyyttä hyviksille, jotka viime vuonna olivat POW - Protect Our Winters Finland, Plan Suomi sekä WWF Suomi. Kampanja toimi aikanaan lähtölaukauksena koko yrityksen vastuullisuustyölle ja on ollut erittäin pidetty konsepti myös asiakkaiden keskuudessa. 


– Olemme Mediateolla tehneet strategisesti vastuullisuustyötä viimeiset kaksi vuotta, jota ennen vastuullisuus näkyi meille lähinnä yksilöiden vastuullisuustekoina. Kahden vuoden jakso huipentui B Corp -sertifikaatin saamiseen noin kuukausi sitten. B Corp antaa meille suuntaviivat strategisella ja käytännön tasolla toimintaamme, joka tähtää vahvaan kasvuun, mutta samalla hyvää tehden ja huolehtien myös meitä ympäröivästä maailmasta kaikilla vastuullisuuden osa-alueilla. Olemme erittäin iloisia, että työmme on jo huomattu ja tämä kunnianosoitus antaa meille voimaa valitsemallamme tiellä, jossa olemme ”hyvisten puolella”. Matka on vasta alussa, kommentoi Mediateko Oy:n toimitusjohtaja Sampsa Savolainen.

Tilaisuudessa palkittiin myös muita alueen ilmastotekoja sekä vaikuttajia, joista voit lukea lisää täältä

avatar

Annika Kettunen

Joko tutustuit näihin?