Kiinteistön omistajalle

Onko sinulla kiinteistö hyvällä keskeisellä paikalla? Nyt voit helposti hyödyntää kiinteistöstäsi kuluttajille näkyvät seinäpinnat ja ottaa niistä kaikki tuotot irti. 

Led-näytöt ulko- ja sisäkäyttöön, tapahtumiin, tienvarsille tai kiinteistöjen seiniin - tytäryhtiöllämme Supervisualilla löytyy kokemusta kymmenien kohteiden asennuksista aina yksittäisiin tapahtumiin. Lue lisää alta.

Kiinteistön omistaja - laita seinät tienaamaan

Nyt voit helposti hyödyntää kiinteistöstäsi kuluttajille näkyvät seinäpinnat ja ottaa niistä kaikki tuotot irti.  Se onnistuu digitaalisella ulkomainontaratkaisulla, joka suunnitellaan juuri sinun kohteeseesi sopivaksi.

Meiltä saat kaiken tarvitsemasi valmiissa paketissa. Paketti sisältää laadukkaat säänkestävät LED-näytöt, näyttöjen asennuksen sekä niillä esitettävien aineistojen ylläpidon – kaikki tämä kiinteällä kuukausihinnalla.

Halutessasi hoidamme puolestasi myös koko mediamyynnin. Sinun ei siis tarvitse tehdä muuta kuin vapauttaa seinät hyötykäyttöön.

Jos myyt näyttöjesi mediatilan itse, voit silti vuokrata aineistorotaatiossasi yli jääneen tilan meille. Näin varmistat näyttöjen tuomat mainostuotot mahdollisimman tehokkaasti.  

Hyvä näkyvyys houkuttaa vuokralaisia

Digitaalisen ulkomainonnan kysyntä kasvaa nopeasti ja kiinnostaa niin kuluttajia kuin mainostajiakin. Tarjoamalla vuokralaisillesi näkyvän ja näyttävän markkinointikanavan, teet kiinteistöstäsi entistä houkuttelevamman kohteen. Aineistopaikan voit sisällyttää suoraan vuokraan.

Kysy reilu tarjous!

Me tuomme mainostajat ja kiinteistönomistajat yhteen ja luomme uusia ansaintamahdollisuuksia molemmille osapuolille. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinun kiinteistöösi sopiva digitaalisen ulkomainonnan kokonaisuus.

 

 

Ota yhteyttä!

LAATIKKO

OTA YHTEYTTÄ!

Kartoitetaan mahdollisuudet ja teemme reilun tarjouksen.

antti+kinnunen

Antti Kinnunen

LED näytöt / ratkaisut

0500 674 110

antti.kinnunen@supervisual.fi
tapsa+nettisivuille2

Tapio Pankko

Mediamyyntiyhteistyö

040 541 5002

tapio.pankko@mediateko.fi
teemu+nettisivuille2

Teemu Kontkanen

Mediamyyntiyhteistyö

040 555 3635

teemu.kontkanen@mediateko.fi

Näyttöratkaisut

Kaikki näyttöratkaisumme toteutetaan uusimmalla tekniikalla ja ovat suunniteltuja Suomen oloihin. Näyttötoimittajiamme ovat maailman johtavat valmistajat.  Toistimissa  suosimme maailmanlaajuista Onelan-playeria. Runkorakenteet ja komponentit valmistamme Suomessa. IP65 suojaus ja -40 asteen pakkasenkesto ovat standardeja tuotteissamme.

Näyttöjen koko suunnitellaan kohteen mukaan, mutta suosimme standardiformaatteja. Vakiotuotteemme 6 m², 9,6 m², 15 m² ja 32 m² näytöt saat nopeimmillaan 8 viikon toimitusajalla. Normaali toimitusaika on noin 12 viikkoa tilauksesta.

Lue lisää Supervisualin sivuilta. 

supervisual.fi

Referenssit


Teemme yhteistyötä mm. seuraavien kohteiden kanssa (tekniset ratkaisut, ylläpito ja valvonta sekä mediamyynti)
- Aimo-Park Stockmann: Helsinki, Turku, Tampere
- Aimo-Park: Erottaja ja Finlandia
- Finnpark kohteet, Tampere
- Tampereen rautatieasema
- Holiday Club -kylpylähotellit
- Hiihtokeskukset (TOP20)
- Golfkeskukset (50+ vilkasta kenttää)
- Kuopion kaupungin kadunvarsinäytöt
- Osuuskauppa Keskimaa
- PeeÄssä Kuopio, useita kohteita

Lue lisää referensseistä Supervisualin sivuilta:

supervisual.fi