Suodata:

Blogi

Ajankohtaista

23.01.2019

Kannattaako golfkentällä mainostaminen mikäli ei omaa järkälemäistä budjettia?

Ensi kevään ja kesän kampanjoita suunnitellaan jo nyt, vaikka parhaimmat hiihtokelit ovat vielä edessäpäin. Kuulemme usein media- ja mainostoimistoista varsin yleisen kysymyksen: ”Kertoisitko jotain onnistuneita kampanjoita” tai ”minkälaisia mainostajia siellä vapaa-ajalla sitten on?” Tämän luettuasi sinulla on toivottavasti parempi kuva siitä, miksi ja mitkä toimialat ovat saaneet parhaita tuloksia aikaan golfkeskusmainonnalla, ja kenen muiden sitä kannattaisi myös hyödyntää.

Lue lisää

Aiheet: ulkomainonta, vapaa-aika, golf, tutkimus

21.06.2017

#rakkaudestalajiin

Pyydän sinulta pientä palvelusta; mene Facebookiin, Instagramiin tai muuhun vastaavaan palveluun, ja hae hashtagilla #rakkaudestalajiin. Esimerkiksi Instagramista saat eteesi yli 30 000 tulosta mitä erilaisimmista asioista; on golfia, moottoriurheilua, ruoanlaittoa, agilitya, triathlonia, viinin maistelua, retkeilyä, hevosurheilua, tankotanssia ja kalastusta. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. 

Lue lisää

Aiheet: vapaa-aika

10.01.2017

Ssshh! Älä herätä nukkuvaa karhua!

Tein havainnon, että useissa mainonnan parissa käytetyn ajan tutkimuksissa ulkomainonta loistaa poissaolollaan. Aloin pohtimaan tähän johtaneita syitä. Mietin ensimmäiseksi sitä, ettei meillä ole mittareita. Ajattelin, että kun kaikki sanovat ulkomainonnan olevan vaikeasti mitattavaa, niin siksi niitä ei ole. No ei tämä nyt niin vaikeaa pitäisi olla, ainakin kodin ulkopuolella vietetyn ajan mittaaminen keskiverto päivänä luulisi onnistuvan.

Lue lisää

Aiheet: ulkomainonta, vapaa-aika