Suodata:

Blogi

Ajankohtaista

17.06.2020

4 + 1 hyvää syytä alkaa käyttää ulkomainonnan verkkokauppaa

Verkkokauppa tarjoaa ulkomainonnan ostamisen lisäksi myös erinomaisen työkalun kampanjasuunnitteluun. Kaiken tämän voit tehdä täysin itsenäisesti, missä ja milloin vain tai voit missä suunnittelun vaiheessa tahansa tukeutua myös kampanjasuunnittelijaamme tai myyjiimme. 

Lue lisää

Aiheet: suunnittelu, verkkokauppa

28.01.2020

Digitaalisen ulkomainonnan hyödyt


1. JOUSTAVUUS

Digitaalisilla pinnoilla voit toteuttaa helposti ja ketterästi taktisia kampanjoita, esimerkiksi avajaisten ja tarjousten yhteydessä. Voit pyörittää näytöillä montaa eri materiaalia samaan aikaan, tai vaihtaa sitä vaikkapa päivittäin. Hyödynnä rohkeasti esimerkiksi päivittäin vaihtuvaa päivälaskuria tapahtumaan tai tuota nokkelaa ja ilahduttavaa materiaalia oman brändi/kampanjamainonnan lisäksi.

Lue lisää

Aiheet: vinkit, ulkomainonta, suunnittelu, digitaalinen mainonta

21.11.2018

Onneksi olkoon. Olet päättänyt panostaa ulkomainontaan.

Nyt olet isojen tekijöiden liigassa. Maailman suurimmat brändit ovat siellä missä ihmiset ne huomaavat. Times Square ja Piccadilly Circus ovat maailman kuuluisimmat mainospaikat. Sinne pääseminen edellyttää valtavaa menestystä. Ulkomainoksessa on usein legendan alku.

Lue lisää

Aiheet: vinkit, ulkomainonta, suunnittelu, vieraskynä

24.10.2018

Tavoittaminen ei ole ongelma - vaikuttaminen on


No se on Brändi tässä moro!

Mä olen miettinyt mikä tässä ajassa mättää. Musta tuntuu, ettei mua kuunnella enää. Ei oikein edes huomata enää. Ennen mä olin joka paikassa, lehtien sivuilla, telkkarin mainoskatkoilla, tuolla ulkona porukan työmatkan varrella heilumassa… Ja porukka kuunteli. Aina kun mä halusin sanoa jotain, niin me pistettiin mut vaan isosti näkyville ja taas porukka tapitti silmä kovana. Mihin se aika katos?

Lue lisää

Aiheet: ulkomainonta, suunnittelu, vieraskynä

05.09.2017

Making of 'Golfarin polku'

Golfpäivä on golfareille juhlapäivä - klubialueelle saavutaan aina hyvällä mielellä sekä täynnä toivoa hyvistä lyönneistä ja peliseurasta. Olemme itsekin intohimoisia golfin pelaajia, joten tunnemme golfarit - miten he liikkuvat sekä käyttäytyvät alueella. Kampanjaa suunnitellessa on tärkeää miettiä, missä vaiheessa haluat golfarin tavoittaa; onko se klubirakennuksessa kahvia nauttiessa vai kentältä pois lähtiessä jättipinnoilla? Digitaalisilla näytöillä voi viestiä taktisesti eri ajankohtina tai useilla eri viesteillä, kun taas perinteiset pinnat toimivat hyvin huomion herättäjänä sekä brändimainonnassa.

Lue lisää

Aiheet: suunnittelu, golfkeskusmainonta

09.08.2017

5 vinkkiä digitaalisen mainoksen suunnitteluun


Kun ulkomainoksen viesti on selkeä, ehtii sen havannoida liikkuessakin paremmin. 

Digitaaliset ulkomainospinnat mahdollistavat niin nopean päivittämisen, kuin reaaliaikaisen sisällön. Ulkomainonnan huomioarvon maksimoinnissa pätee pitkälti samat lait, kuin missä tahansa kiinteässä mainospinnassa, mutta ota huomioon lisäksi nämä muutamat erikoissäännöt:

Lue lisää

Aiheet: suunnittelu, digitaalinen mainonta