Suodata:

Blogi

Ajankohtaista

16.09.2019

Missä ovat brändin rakentajat?

Elämme hektisiä aikoja. Kaiken täytyy tapahtua mahdollisimman nopeasti ja mielellään heti - näin myös markkinoinnin maailmassa. Markkinointiviestintä on entistä nopeatempoisempaa ja kukapa ei haluaisi mennä valtavirran mukana näinä hektisinä aikoina. Hetken kaupantekohuumassa saattaa kuitenkin unohtua ajatus isosta kuvasta; miten näkee asiat pitkällä aikavälillä ja kuinka hektisen-taktisen markkinoinnin yhdistää brändiviestin vahvistukseen.

Lue lisää

Aiheet: ulkomainonta, #rakkaudestalajiin, brändimarkkinointi

02.10.2018

Mediateon täyden kympin tarina

Mediateon alkupiste on hetkessä, jolloin mainosmiehenä elantoansa hankkinut sahateollisuusteknikko ja pohjoiskarjalaisen pienviljelijän poika Teemu Kontkanen päätti ryhtyä yrittäjäksi. 10-vuotishistoriikkimme kertoo yrittäjän palavasta halusta luoda jotain omaa. Se on tarina innostumisen, omistautumisen ja lupausten voimasta. Onnistumisista, virheistä ja vastuunkantamisesta. Samaa näkyä tavoittelevista ihmisistä, heidän yhdessä ja yhteen kasvamisestaan. Ja ennen kaikkea, se on kuvaus siitä, kuinka yhden miehen yrityksestä tuli vahva kasvuyhtiö, jonka työntekijät ovat yhdessä enemmän kuin osiensa summa. Mutta annetaanpa nyt Teemun itsensä kertoa, miten kaikki tapahtui:

Lue lisää

Aiheet: #rakkaudestalajiin, historiikki

13.03.2018

Golf on väylä ihmisen tunteisiin

#rakkaudestalajiin mantramme on paljon muutakin, kuin rakkaus tiettyyn urheilulajiin, harrastukseen tai asiaan. Uskomme vahvasti siihen, että kun ihminen on niiden asioiden parissa joihin hänellä on intohimo, on hän myös vastaanottavaisempi viesteille. 


Lue lisää

Aiheet: golfkeskusmainonta, ostajan opas, golf, #rakkaudestalajiin

12.02.2018

Rallienglannilla maailmalle


Kuva: Alpdestin toimitusjohtaja Daniel Meyer ja Mediateon Teemu Kontkanen kättelevät yhteistyön merkiksi Davosissa lähellä Parsenn vuoren huippua 4.2.2018

Pienessä organisaatiossa kasvuun vaaditaan omien rajojen ylittämistä ja jatkuvaa oppimista. Miten pysymme kilpailukykyisinä alati muuttuvassa mediamaailmassa tai kehitämme osaamistamme, niin organisaationa kuin henkilökohtaisella tasolla?

Lue lisää

Aiheet: hiihtokeskusmainonta, #rakkaudestalajiin