Suodata:

Blogi

Ajankohtaista

29.04.2020

Golfia tänään ja tulevaisuudessa

Ajattelin kirjoittaa mietteitä ja näkemyksiä golfista näin pelikauden alkutaipaleella, sivuten hieman myös poikkeustilannetta. Viestini sisältää myös vinkkejä kuinka tavoitat tämän rakkaan lajin harrastajat tulevana kesänä kattavasti ja kustannustehokkaasti!

Lue lisää

Aiheet: ulkomainonta, vapaa-aika, golfkeskusmainonta

13.03.2018

Golf on väylä ihmisen tunteisiin

#rakkaudestalajiin mantramme on paljon muutakin, kuin rakkaus tiettyyn urheilulajiin, harrastukseen tai asiaan. Uskomme vahvasti siihen, että kun ihminen on niiden asioiden parissa joihin hänellä on intohimo, on hän myös vastaanottavaisempi viesteille. 


Lue lisää

Aiheet: golfkeskusmainonta, ostajan opas, golf, #rakkaudestalajiin

05.09.2017

Making of 'Golfarin polku'

Golfpäivä on golfareille juhlapäivä - klubialueelle saavutaan aina hyvällä mielellä sekä täynnä toivoa hyvistä lyönneistä ja peliseurasta. Olemme itsekin intohimoisia golfin pelaajia, joten tunnemme golfarit - miten he liikkuvat sekä käyttäytyvät alueella. Kampanjaa suunnitellessa on tärkeää miettiä, missä vaiheessa haluat golfarin tavoittaa; onko se klubirakennuksessa kahvia nauttiessa vai kentältä pois lähtiessä jättipinnoilla? Digitaalisilla näytöillä voi viestiä taktisesti eri ajankohtina tai useilla eri viesteillä, kun taas perinteiset pinnat toimivat hyvin huomion herättäjänä sekä brändimainonnassa.

Lue lisää

Aiheet: suunnittelu, golfkeskusmainonta