Ajankohtaista

Ari Lahti osakkaaksi Mediatekoon

Ulkomainontaan erityisesti vapaa-ajankohteissa erikoistunut Mediateko Oy on saanut vahvan taustavaikuttajan, kun ICECAPITAL Pankkiiriliikkeen toimitusjohtaja ja perustaja Ari Lahti on sijoittanut Mediatekoon.

Lue lisää

Aiheet: uutiset

Ulkomainonta ui vastavirtaan - kasvua jopa 19%!

29.8.2017

Ulkomainonta jatkaa edelleen vahvaa kasvuaan ja ui vastavirtaan mediamainonnan miinusmerkkisiä lukuja vastaan. Toisella kvartaalilla kasvua tuli jopa huimat 19,5% verrattuna edellisvuoteen! Brändimainonta ulkomainonnassa koki myös melkoisen harppauksen, kun kasvua tuli peräti 25,3%. Ulkomainontaan panostus kasvoi siis eniten koko mediamainonta-valikossa - eikä vauhti tunnu hiljentyvän tulevinakaan kuukausina.

Lue lisää

Aiheet: ulkomainonta, tutkimus

Golf ostajan opas on julkaistu!

Pitkällisen työn seurauksena julkaisimme ensimmäisen ostajan oppaamme, johon olemme koonneet hyödyllistä tietoa niin tutkimustiedoista kuin kampanjan suunnittelusta. Oppaan lataaminen ei velvoita mihinkään - siihen voi siis tutustua kaikessa rauhassa.

Lue lisää

Aiheet: golfkeskusmainonta, ostajan opas

Mediateko onnittelee Ålandsbankenia!

Ålandsbanken voitti kesäkuun lopulla Grand Prix – palkinnon Cannes Lionsin yritysvastuukategoriassa. Ålandsbanken pyrkii jatkuvasti etsimään uusia keinoja Itämeren suojelemiseksi. Pankki on mm. lanseerannut ensimmäisenä maailmassa jatkuvasti kuluttajan hiilijalanjälkeä mittaavan maksukortin.

Lue lisää

Aiheet: satamamainonta, case

Lomailemme heinäkuun!

19.6.2017

Toimistomme ovat suljettuina 3.-30.7.2017 välisenä aikana.

Lue lisää

Mediateko on voittanut Kuopion kaupungin digitaaliset mainospaikat

18.5.2017

Mediateko on voittanut Kuopion kaupungin tarjouskilpailun keskustan tienvarsilla sijaitsevista diginäytöistä. Sopimus on kestoltaan 5+3 vuotta ja siihen kuuluu kaikkiaan 4 näyttöä kaupungin sisääntuloväylillä, joissa tulee pyörimään myös kaupungin omaa markkinointiviestintää.

Lue lisää

Aiheet: ulkomainonta, digitaalinen mainonta

Etera palkitsi: Mediateon Teemu Kontkanen on Itä-Suomen paras pomo

04.05.2017

Eläkevakuutusyhtiö Etera palkitsi Itä-Suomen parhaana pomona kuopiolaisen Mediateko Oy:n toimitusjohtajan Teemu Kontkasen. ”Hyvä johtaja on oma itsensä”, Kontkanen painottaa.

Lue lisää

Aiheet: uutiset

Mediateko on ostanut SPIFFI Oy:n digitaalisen näyttöverkostoston

07.11.2016

Mediateko ostaa Spiffi Oy:n kehittämän infonäyttöverkoston. Nyt hankituilla, lähinnä Etelä-Suomen golfkentillä sijaitsevilla digitaalisilla infonäytöillä täydennetään Mediateon palvelutarjontaa golfkenttäyhtiöille ja media-asiakkaille.

Lue lisää

Aiheet: golfkeskusmainonta, digitaalinen mainonta

Mediateko tuo digitaaliset pinnat Stockmann pysäköintitaloihin

04.04.2016

Q-Park Finland ja Mediateko ovat sopineet Stockmannin pysäköintitalojen mediamyynnistä. Sopimus on historiallinen, sillä koskaan aikaisemmin ei Stockmannin pysäköintitaloissa ole ollut ulkopuolista mediamyyntiä.

Ensimmäisessä vaiheessa mukana on Helsingin keskustan Q-Park Stockmann, Turku sekä Tampere.

Lue lisää

Aiheet: ulkomainonta, pysäköintitalot

Tavoita kuluttajat myös kesällä kaupungin sykkeessä!

Ohittamaton tarjous kesän 2016 diginäkyvyyteen!

Kuopio RockCock, Tammerfest, Viinijuhlat, Neste Oil Rally... Kesä on tunnetusti täynnä tapahtumia ja ihmiset ovat aktiivisesti liikkeellä ulkona. Mediateon diginäytöillä tavoitat niin paikalliset, kuin paikkakunnalla vierailevat kesälomalaiset.

Lue lisää

Mediateko